Galleri-Zobbe

-At male er for mig en rejse!-

Baggrund for kalenderen

Vi er en gruppe malerkvinder, som har været sammen i mange år. Vi mødes og udveksler erfaringer på Kunstskolen Sønderbygaard ved Vinderup. Selv om vi bor spredt i området, og ikke har så meget med hinanden at gøre i det daglige, så kommer vi tæt på hinanden alligevel, og følger hinandens tilværelse fra sidelinjen. Flere har været inde i sygdomsforløb med kræft, andre har pårørende med kræft. Alle har mistet en eller flere venner eller familiemedlemmer til sygdommen. Vi blev derfor enige om, at vi gerne ville være med til at samle penge ind til kræftforskningen.
Vi kunne jo skænke et maleri hver især og sende overskuddet til Kræftens bekæmpelse, det var enkelt. Men vi ville gerne lave noget fælles som kunne skabe mere fokus på sagen.
Kvindekroppen i kunsten er kendt århundrede tilbage - og vi har også i flere omgange arbejdet kunstnerisk med dette tema. Herfra blev vi gradvist overbevidst om, at vi helt bogstaveligt skulle bruge os selv på den mest sårbare måde, man kan forstille sig i forbindelse med kalenderen, nemlig nøgne.

Vi tog derfor kontakt til fotograf Flemming Worm fra Skive, der er kvinde og kunstfotograf. Flemming Worm har med sin tillidsskabende facon og store erfaring taget nogle flotte kunstfotos, som vi med stolthed og glæde viser frem, og som vi ønsker kan gøre nytte.

På de 12 kalendersider er der et foto af en nøgen voksen kvinde, hendes maleri og digt. Malerierne i kalenderen er til salg og vi håber, at maleri og kalender kan give et overskud, der med glæde kan gives til Kræftens bekæmpelse.

Udstilling af billeder og malerier kan ses fra 14.-15. november fra kl. 14-18 lørdag og kl. 11-16 søndag.

Kalenderen koster 150 kr. (+ forsendelse koster 70kr.)

Den kan købes hos:

Galleri Zobbe, Gyvelhøjen 32, 7860 Spøttrup.

Kunstskolen Sønderbygaard, Østergårdvej 7, 7830 Vinderup.

BOGhandleren , Adelgade 16, 7800 Skive.

Ved tilsendelse af kalenderen kontakt: Kirsten Zobbe på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 40 38 18 56.

forside

Copyright © 2011 Galleri-Zobbe Gyvelhøjen 32, Vejby 7860 Spøttrup